• detaliiINFANRIX HEXA™
  Vaccin adsorbit difteric (D), tetanic (T), pertussis (acelular, componente) (Pa), hepatitic B (VHB) (ADNr), poliomielitic (inactivat) (VPI) si Haemophilus influenzae tip b (Hib) conjugat
 • detaliiENGERIX-B™
  Vaccin contra hepatitei B.
  Engerix B – vaccin hepatitic B, este o suspensie sterila, continând antigenul major de suprafata purificat al virusului hepatitei B, antigenul este obtinut prin tehnologia ADN recombinant, din culturi de celule de drojdie.
 • detaliiPRIORIX™
  Vaccin rujeolic, rubeolic, urlian viu atenuat.
  Vaccinul Priorix poseda o imunogenitate inalta. Contribuie la elaborarea antigenilor fata de agentii patogeni ai rujeolei, rubeolei, oreoinului.
 • detaliiFLUARIX™
  Vaccina pentru profilaxia gripei
  Fluarix induce producerea de anticorpi umorali anti-hemaglutinina. Acesti anticorpi neutralizeaza virusurile gripale. Fluarix confera protectie pentru sezonul gripal in curs. Nivelurile protectoare induse prin vaccinare au depasit prevederile Farmacopeei Europene pentru vaccinurile gripale.
Cu care vaccin a-ţi mai dori să Vă vaccinaţi în centrele noastre?
Rezultatele

GSK

GlaxoSmithKline este una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, care insistent urmează misiunea sa – de a îmbunătăţi calitatea vieţii oamenilor, pentru ca ei să poată face mai mult, să se simtă mai bine şi să trăiască mai mult.

Compania internaţională GlaxoSmithKline a fost formată prin fuziunea a doua mari companii farmaceutice Glaxo Wellcome şi SmithKline Beecham, în ianuarie 2001. Ponderea companiei reprezintă aproximativ 7% din piaţa farmaceutică din lume. Sediul central al companiei GlaxoSmithKline este situat în Marea Britanie. Reprezentanţe ale companiei sunt deschise în 114 de ţări din întreaga lume, unde ei îi aparţin 78 de fabrici şi 24 de laboratoare de cercetări ştiinţifice. Numărul total de angajaţi ai companiei în lume depăşeşte 100 de mii, 16 mii dintre ei sunt specialişti cu grade ştiinţifice.

GlaxoSmithKline activează în sfera ocrotirii sănătăţii în întreaga lume, ocupându-se cu propriile lor cercetări ştiinţifice, elaborarea şi fabricarea medicamentelor, vaccinurilor şi a bunurilor de larg consum legate de ocrotirea sănătăţii. Anual compania produce mai mult de 4 miliarde de cutii de medicamente, în 28 000 de forme. Produsele companiei sunt distribuite în peste 150 de ţări din întreaga lume.

Preparatele noastre ajuta la combaterea astmului, bolilor virale şi infecţioase, tulburărilor psihice, diabetului zaharat, bolilor tractului gastrointestinale. GlaxoSmithKline deţine poziţii de lider în ceea ce priveşte numărul de elaborări în domeniul vaccinoprofilaxiei şi noilor preparate pentru tratamentul cancerului.

Tehnologiile moderne de efectuare a testărilor clinice şi infrastructura lor largă în întreaga lume, îi permit efectuarea lor cu o exactitate şi eficienţă maximă. Susţinerea unui şir de programe de instruire medicală continuă a medicilor le permite să facă cunoştinţă cu cele mai avansate metode de tratament a unui şir de boli.

Principiile de bază de a face afaceri în GlaxoSmithKline rămân normele etice, atitudinea grijulie faţă de problemele ecologice, responsabilitatea socială.
Compania colaborează activ cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi este parte la o serie de programe de importanţă socială.

GlaxoSmithKline în cifre:

-  crearea unui medicament necesită în medie 12 ani, iar costul elaborării lui depăşeşte 500 milioane de dolari.
-  compania furnizează circa un sfert din toate vaccinurile produse în lume, acordând în acelaşi timp o atenţie deosebită elaborării unor preparate preventive inovatoare.
-  în fiecare secundă noi furnizăm mai mult de 35 de doze de vaccinuri.
-  în fiecare minut se eliberează mai mult de 1100 reţete pentru preparatele GlaxoSmithKline.
-  în fiecare oră noi investim mai mult de 500 de mii de dolari în elaborarea preparatelor noi.
-  în fiecare zi mai mult de 200 de mii de oameni din întreaga lume se folosesc de pastele şi periuţele de dinţi ale noastre.

Adresa:
or. Chişinău, Republica Moldova
str. A. Puşkin, 60/2
Tel.: 22 68 24, 23 47 16, fax. 23 47 17