• DetaliiINFANRIX HEXA™
  Vaccin adsorbit difteric (D), tetanic (T), pertussis (acelular, componente) (Pa), hepatitic B (VHB) (ADNr), poliomielitic (inactivat) (VPI) si Haemophilus influenzae tip b (Hib) conjugat
 • DetaliiENGERIX-B™
  Vaccin contra hepatitei B.
  Engerix B – vaccin hepatitic B, este o suspensie sterila, continând antigenul major de suprafata purificat al virusului hepatitei B, antigenul este obtinut prin tehnologia ADN recombinant, din culturi de celule de drojdie.
 • DetaliiPRIORIX™
  Vaccin rujeolic, rubeolic, urlian viu atenuat.
  Vaccinul Priorix poseda o imunogenitate inalta. Contribuie la elaborarea antigenilor fata de agentii patogeni ai rujeolei, rubeolei, oreoinului.
Cu care vaccin a-ţi mai dori să Vă vaccinaţi în centrele noastre?
Rezultatele

Livrarea vaccinelor

tetis

Vaccinurile sunt livrate de la fabricile companiilor GSK, Sanofi care se află în Belgia, Franta. Vaccinurile sunt transportate în containere termice speciale, la o temperatură de + 2 ° C + 8 ° C. În scopul menţinerii lanţului frigorific, vaccinurile sunt plasate în instalaţii frigorifice speciale la depozitele distribuitorului din Moldova, şi mai târziu se transportă în centrele medicale Immuno + şi în alte organizaţii, în containere care menţin temperatura dorită. Nemijlocit în Immuno + vaccinurile se păstrează în frigidere, în care temperatura este controlată de câteva ori pe zi.