• DetaliiINFANRIX HEXA™
  Vaccin adsorbit difteric (D), tetanic (T), pertussis (acelular, componente) (Pa), hepatitic B (VHB) (ADNr), poliomielitic (inactivat) (VPI) si Haemophilus influenzae tip b (Hib) conjugat
 • DetaliiENGERIX-B™
  Vaccin contra hepatitei B.
  Engerix B – vaccin hepatitic B, este o suspensie sterila, continând antigenul major de suprafata purificat al virusului hepatitei B, antigenul este obtinut prin tehnologia ADN recombinant, din culturi de celule de drojdie.
 • DetaliiPRIORIX™
  Vaccin rujeolic, rubeolic, urlian viu atenuat.
  Vaccinul Priorix poseda o imunogenitate inalta. Contribuie la elaborarea antigenilor fata de agentii patogeni ai rujeolei, rubeolei, oreoinului.
Cu care vaccin a-ţi mai dori să Vă vaccinaţi în centrele noastre?
Rezultatele

Tetis

Distribuitorul farmaceutic naţional compania TETIS operează pe piaţa din Republica Moldova din anul 1994 şi în prezent este una dintre cele mai mari companii specializate în importul şi vânzarea angro a medicamentelor şi produselor medicale.

În august 2003 a fost dat în exploatare un complex farmaceutic modern cu oficiu şi depozite cu o suprafaţă totală de 2500 de metri pătraţi, care nu are analogi în Republica Moldova.

Personal calificat - 100% din colaboratorii secţiei vânzări sunt farmacişti cu studii superioare - metode avansate de marketing si un nivel ridicat de servicii - acestea sunt principalele caracteristici ale activitătăţii firmei.

Cele mai importante principii de activitate ale companiei TETIS în raport cu clienţii săi este crearea celui mai confortabil mediu de lucru, iar în raport cu partenerii săi - exactitatea şi corectitudinea îndeplinirii angajamentelor asumate. Această politică a adus firmei reputaţia unei companii, care întotdeauna se ţine de cuvânt şi care are mare încredere în mediul de afaceri.

După ce a început activitatea sa cu livrările în republică a preparatelor preponderent de producţie poloneză, compania TETIS colaborează în prezent cu mulţi producători de produse medicale din Europa de Est şi de Vest, inclusiv cu firme cu renume mondial.

În decembrie 2002 TETIS una dintre primele firme a primit acreditarea Consiliului Naţional de Evaluare şi Acreditare în domeniul ocrotirii sănătăţii. Începând cu anul 2001 compania este membru colectiv al Asociaţiei farmaciştilor din Republica Moldova.