• DetaliiINFANRIX HEXA™
  Vaccin adsorbit difteric (D), tetanic (T), pertussis (acelular, componente) (Pa), hepatitic B (VHB) (ADNr), poliomielitic (inactivat) (VPI) si Haemophilus influenzae tip b (Hib) conjugat
 • DetaliiENGERIX-B™
  Vaccin contra hepatitei B.
  Engerix B – vaccin hepatitic B, este o suspensie sterila, continând antigenul major de suprafata purificat al virusului hepatitei B, antigenul este obtinut prin tehnologia ADN recombinant, din culturi de celule de drojdie.
 • DetaliiPRIORIX™
  Vaccin rujeolic, rubeolic, urlian viu atenuat.
  Vaccinul Priorix poseda o imunogenitate inalta. Contribuie la elaborarea antigenilor fata de agentii patogeni ai rujeolei, rubeolei, oreoinului.
Cu care vaccin a-ţi mai dori să Vă vaccinaţi în centrele noastre?
Rezultatele

Hippocrates

Reţeaua naţională de farmacii Hippocrates a fost înfiinţată în anul 2007 şi în prezent numără mai mult de 140 de farmacii, amplasate pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Parteneriatul cu principalii distribuitori de preparate medicamentoase oferă posibilitatea livrarii produselor farmaceutice direct de la producători inclusiv şi cei cu renume pe piaţa mondială.

Reţeaua de farmacii Hippocrates propune consumatorilor un asortiment de peste 20 mii de denumiri de medicamente şi articole parafarmaceutice, mijloace de igienă şi produse cosmetice.

Profitaţi de serviciile diverse pe care le oferă farmaciile Hippocrates!