• DetaliiINFANRIX HEXA™
  Vaccin adsorbit difteric (D), tetanic (T), pertussis (acelular, componente) (Pa), hepatitic B (VHB) (ADNr), poliomielitic (inactivat) (VPI) si Haemophilus influenzae tip b (Hib) conjugat
 • DetaliiENGERIX-B™
  Vaccin contra hepatitei B.
  Engerix B – vaccin hepatitic B, este o suspensie sterila, continând antigenul major de suprafata purificat al virusului hepatitei B, antigenul este obtinut prin tehnologia ADN recombinant, din culturi de celule de drojdie.
 • DetaliiPRIORIX™
  Vaccin rujeolic, rubeolic, urlian viu atenuat.
  Vaccinul Priorix poseda o imunogenitate inalta. Contribuie la elaborarea antigenilor fata de agentii patogeni ai rujeolei, rubeolei, oreoinului.
Cu care vaccin a-ţi mai dori să Vă vaccinaţi în centrele noastre?
Rezultatele

Cervarix a devenit mai accesibil

Compania GlaxoSmithKline, producătorul vaccinului Cervarix, studiază toate variantele posibile de a asigura accesul vaccinului dat şi de a preveni cancerul colului uterin la femei din toate tările lumii.

Avînd în vedere că cursul vaccinului consta din 3 doze, GlaxoSmithKline împreună cu Centrele IMMUNO+ reduce preţul la Cervarix. Acum vaccinul va fi accesibil la pretul de 990 lei pentru primele două doze, a treia fiind gratis. Cervarix este utilizat în toată lumea din 2007 şi înregistrat în mai mult de 70 de ţări.

Siguranţa şi imunogenicitatea vaccinului Cervarix au fost demonstrate în numeroase studii clinice, care au loc în lumea întreaga.