• DetaliiINFANRIX HEXA™
  Vaccin adsorbit difteric (D), tetanic (T), pertussis (acelular, componente) (Pa), hepatitic B (VHB) (ADNr), poliomielitic (inactivat) (VPI) si Haemophilus influenzae tip b (Hib) conjugat
 • DetaliiENGERIX-B™
  Vaccin contra hepatitei B.
  Engerix B – vaccin hepatitic B, este o suspensie sterila, continând antigenul major de suprafata purificat al virusului hepatitei B, antigenul este obtinut prin tehnologia ADN recombinant, din culturi de celule de drojdie.
 • DetaliiPRIORIX™
  Vaccin rujeolic, rubeolic, urlian viu atenuat.
  Vaccinul Priorix poseda o imunogenitate inalta. Contribuie la elaborarea antigenilor fata de agentii patogeni ai rujeolei, rubeolei, oreoinului.
Cu care vaccin a-ţi mai dori să Vă vaccinaţi în centrele noastre?
Rezultatele

Protecţie eficientă împotriva pneumoniei şi a meningitei acum şi în Moldova!

Mencevax ACWY и Synflorix - sunt două vaccinuri noi ale companiei GSK, livrate în Republica Moldova.

Vaccinul Mencevax ACWY - este un preparat liofilizat cu continut de polizaharide purificate Neisseria meningitidis (meningococ) al serogruppului A, C, W135 şi Y.
Vaccinul Mencevax ACWY corespunde cerinţelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii cu privire la preparatele biologice şi a vaccinelor meningococe.

Mencevax ACWY este indicat pentru imunizarea activă a maturilor şi a copiilor cu vîrsta de 2 ani împotriva meningitei meningococice, provocată de meningococii serogruppului A, C, W135 şi Y.

Acest vaccin este recomandat în special, oamenilor, care sunt supuşi riscului de a fi infectaţi, ca de exemplu acei, care locuiesc în zone epidemiologice sau înalt epidemiologice unde persistă acest virus, sau vizitează astfel de zone.
Deasemenea este recomandat persoanelor care locuiesc în colective închise sau care au contact cu bolnavii de meningită, provocată de meningococii serogruppului A, C, W135 şi Y.

Synflorix - este un vaccin pentru imunizarea activă împotriva infecţiei penumococe invazive şi a infecţiei urechii medii, cauzate de Streptococcus pneumoniae, la copiii cu vîrsta cuprinsă între 6 săptămîni şi 2 ani. Vaccinul cuprinde 10 serotipuri, responsabile pentru 90% din toate cazurile infecţiei pneumococice invazive la copiii pînă la vîrsta de 5 ani.

Compania «GlaxoSmithKline» deasemenea a anunţat că 3 serotipuri auxiliare care intră în componenţa Synflorix previn pînă la 25% din toate cazurile infecţiei penumococice invazive.

Vaccinul este înregistrat în Uniunea Europeană, Canada, Australia şi în Republica Moldova.