• DetaliiINFANRIX HEXA™
  Vaccin adsorbit difteric (D), tetanic (T), pertussis (acelular, componente) (Pa), hepatitic B (VHB) (ADNr), poliomielitic (inactivat) (VPI) si Haemophilus influenzae tip b (Hib) conjugat
 • DetaliiENGERIX-B™
  Vaccin contra hepatitei B.
  Engerix B – vaccin hepatitic B, este o suspensie sterila, continând antigenul major de suprafata purificat al virusului hepatitei B, antigenul este obtinut prin tehnologia ADN recombinant, din culturi de celule de drojdie.
 • DetaliiPRIORIX™
  Vaccin rujeolic, rubeolic, urlian viu atenuat.
  Vaccinul Priorix poseda o imunogenitate inalta. Contribuie la elaborarea antigenilor fata de agentii patogeni ai rujeolei, rubeolei, oreoinului.
Cu care vaccin a-ţi mai dori să Vă vaccinaţi în centrele noastre?
Rezultatele

Cervarix - vaccin pentru prevenţia cancerului de col uterin

Pretutindeni în lume, cancerul de col uterin ocupă locul doi ca incidenţă între maladiile oncologice la femei cu vârsta sub 45 de ani.

Fiecare 18 minute în Europa o femeie decedează de cancer cervical.

În Republica Moldova cancerul de col uterin ocupă locul III ca incidenţă la femei. Statistic în R.M. observăm o creştere a incidenţei cancerului de col uterin de la 13,9% la 100 000 populaţie în 1998 la 17.9 % în 2007, iar mortalitatea de cancer de col uterin a atins nivelul de 10,6 % în 2007.

Fiecare a 2 zi în R. Moldova o femeie decedează din cauza cancerului de col uterin, fiecare a treia femeie este de vârstă reproductivă.

Unica cauză dovedită a apariţiei cancerului de col uterin este infectarea cu papilomavirusul uman (HPV). Circa 40 tipuri de HPV afectează mucoasa genitală, iar 15 tipuri au fost clasificate ca oncogenice. Tipurile oncogenice HPV sunt asociate cu 99,7 % din totalul cazurilor de cancer de col uterin. Serotipurile oncogenice 16 şi 18 cauzează 71,5 % din toate cazurile de cancer de col uterin din Europa.

Fiecare femeie activa sexual este expusă riscului de a se infecta cu tipuri oncogenice de HPV care duc la cancer cervical.

Vieţile multor femei au fost salvate pentru că boala a fost depistată într-o fază precoce, ca rezultat direct al testelor citologice Papanicolau.
Acum, pe lângă efectuarea periodică a testelor citologice, vaccinarea poate reduce suplimentar riscul de cancer de col uterin.Vaccinurile HPV sunt destinate prevenţiei infectării cu HPV.
GlaxoSmithKline a decis să se implice în creşterea accesibilităţii la vaccinarea împotriva cancerului de col uterin prin Programul de Accesibilitate iniţiat de GlaxoSmithKline (Pink card).

Acum, Cervarix - vaccinul GlaxoSmithKline destinat prevenirii cancerului de col uterin, este mai accesibil!

• la iniţierea vaccinării în perioada de 01.10.2009 - 30.09.2010 pacientele beneficiază de un card de accesibilitate (Pink card), care oferă reducerea preţului pentru primele 2 doze de vaccin şi oferirea gratuită a dozei nr. 3.

 Cervarix - vaccin pentru prevenţia cancerului de col uterin

 

Administrare

Preţ

fară CARD 

Preţ

cu CARD (Pink card)

1 doză

la ziua stabilită

1999 lei

1750 lei

2 doză

peste 1 lună după prima administrare

1999 lei

1750 lei

3 doză

 peste 6 luni de la prima administrare

1999 lei

GRATIS

Total               

5997 lei

3500 lei

Prevenirea maladiilor transmisibile prin intermediul imunizării populaţiei cu vaccinuri, reprezintă cea mai eficientă investiţie în sănătate, întru diminuarea prejudiciilor de ordin medical, social şi economic.

Pentru informţii mai detaliate contactaţi medicul Dumneavoastră ginecolog sau apelaţi unul din centrele Immuno+.