• DetaliiINFANRIX HEXA™
  Vaccin adsorbit difteric (D), tetanic (T), pertussis (acelular, componente) (Pa), hepatitic B (VHB) (ADNr), poliomielitic (inactivat) (VPI) si Haemophilus influenzae tip b (Hib) conjugat
 • DetaliiENGERIX-B™
  Vaccin contra hepatitei B.
  Engerix B – vaccin hepatitic B, este o suspensie sterila, continând antigenul major de suprafata purificat al virusului hepatitei B, antigenul este obtinut prin tehnologia ADN recombinant, din culturi de celule de drojdie.
 • DetaliiPRIORIX™
  Vaccin rujeolic, rubeolic, urlian viu atenuat.
  Vaccinul Priorix poseda o imunogenitate inalta. Contribuie la elaborarea antigenilor fata de agentii patogeni ai rujeolei, rubeolei, oreoinului.
Cu care vaccin a-ţi mai dori să Vă vaccinaţi în centrele noastre?
Rezultatele

Vaccinuri

 • INFLUVAC TETRA (vaccin pentru profilaxia gripei)
  INFLUVAC TETRA  este un vaccin. Acest vaccin administrat dumneavoastră sau copilului dumnevoastră începând cu vârsta de 6 luni, ajută la protejarea dumneavoastră sau a copilului dumneavoastră împotriva gripei.
 • HEXACIMA (vaccin combinat impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei, hepatitei virale B și infecției cu Haemophilus Influenzae tip B ).
  Este un vaccin combinat pentru prevenirea difteriei, tetanosului, tusei convulsive (vaccin acelular) şi hepatitei B (vaccin pe baza ADN-ului recombinant), poliomielitei, Hib. Vaccinul provoacă reacţie imună de răspuns la toate componentele sale, la fel ca în cazul utilizării vaccinurilor monovalente. Este un vaccin combinat pentru prevenirea difteriei, tetanosului, tusei convulsive (vaccin acelular) şi hepatitei B (vaccin pe baza ADN-ului recombinant), poliomielitei, Hib. Vaccinul provoacă reacţie imună de răspuns la toate componentele sale, la fel ca în cazul utilizării vaccinurilor monovalente.
 • BOOSTRIX (difteria, tetanos, tusă convulsivă începînd cu vîrsta de 4 ani)
  Vaccin combinat pentru profilaxia difteriei, tetanosului şi a tusei convulsive, acelular, purificat, inactivat, lichid, folosit în revaccinările împotriva difteriei, tetanosului şi a tusei convulsive, la persoane începînd cu vîrsta de 4 ani.
 • CERVARIX (vaccin pentru profilaxia cancerului colului uterin)
  Este un vaccin recombinant pentru prevenirea bolilor cauzate de virusul papilomului omului. În conformitate cu datele epidemiologice, în majoritatea cazurilor cancerul de col uterin este provocat de viruşii cancerogeni ai papilomului omului. Vaccinul este format din proteine L1 ale virusului papilomului omului (VPO) tipurile 16 şi 18 combinate în particule viruliforme, acţiunea cărora este întărită cu ajutorul sistemul adjuvant AS04. Este un vaccin recombinant pentru prevenirea bolilor cauzate de virusul papilomului omului. În conformitate cu datele epidemiologice, în majoritatea cazurilor cancerul de col uterin este provocat de viruşii cancerogeni ai   papilomului omului. Vaccinul este format din proteine L1 ale virusului...
 • ENGERIX-B (hepatita virală В)
  Este o suspensie de antigeni de suprafaţă a virusului hepatitei B produs de către celulele de drojdie, folosind tehnologia de recombinare. 1 ml de medicament conţine 20 mkg de proteine, în componenţa căruia intră minimum 95% de antigen de suprafaţa a virusului hepatitei B, absorbite pe hidroxid de aluminiu în calitate de adjuvant.   Este o suspensie de antigeni de suprafaţă a virusului hepatitei B produs de către celulele de drojdie, folosind tehnologia de recombinare. 1 ml de medicament conţine 20 mkg de proteine, în componenţa căruia intră minimum 95% de antigen de suprafaţa a virusului hepatitei B, absorbite pe hidroxid de aluminiu în calitate de adjuvant.
 • HAVRIX 1440 Adult, HAVRIX 720 Junior (hepatita А)
  Havrix asigură protejează împotriva hepatitei A, provocând formarea unei imunităţi specifice. În studiile clinice, în care au fost incluse persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 de ani, formarea de anticorpi specifici la virusul hepatitei A a fost depistată la mai mult de 88% din cei vaccinaţi la a 15-ea zi şi la 99% - după o lună de la introducerea unei doze de «Havrix 1440 pentru adulţi» . În studiile clinice, care au fost incluse persoane cu vârstă cuprinsă între 1 şi 18 ani, formarea de anticorpi specifici la virusul hepatitei A a fost depistată la mai mult de 93% din cei vaccinaţi. Havrix asigură protejează împotriva hepatitei A, provocând formarea unei imunităţi...
 • INFANRIX HEXA (vaccin combinat impotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive, poliomielitei, hepatitei virale B şi infecţiei cu Haemophilus Influenzae tip B)
  Este un vaccin combinat pentru prevenirea difteriei, tetanosului, tusei convulsive (vaccin acelular) şi hepatitei B (vaccin pe baza ADN-ului recombinant), poliomielitei, Hib. Vaccinul provoacă reacţie imună de răspuns la toate componentele sale, la fel ca în cazul utilizării vaccinurilor monovalente. Este un vaccin combinat pentru prevenirea difteriei, tetanosului, tusei convulsive (vaccin acelular) şi hepatitei B (vaccin pe baza ADN-ului recombinant), poliomielitei, Hib. Vaccinul provoacă reacţie imună de răspuns la toate componentele sale, la fel ca în cazul utilizării vaccinurilor monovalente.
 • PRIORIX (rujeola, oreion, rubeola)
  Vaccinul Priorix este foarte imunogenic. Contribuie la producerea anticorpilor împotriva agenţilor patogeni ai rujeolei, oreionului, rubeolei. Tulpinile atenuate de vaccinuri ale viruşilor de rujeolă (Schwarz), oreion (Rit 4385, derivat Jeryl Lynn), şi rubeolă (Wistar RA 27 / 3) se cultivă în mod separat în cultura celulele embrionare de găină (viruşii de rujeolă şi oreion) şi în celulele diploide ale omului (virusul rubeolei). Vaccinul Priorix este foarte imunogenic. Contribuie la producerea anticorpilor împotriva agenţilor patogeni ai rujeolei, oreionului, rubeolei. Tulpinile atenuate de vaccinuri ale viruşilor de rujeolă (Schwarz), oreion (Rit 4385, derivat Jeryl Lynn), şi rubeolă (Wistar RA 27 / 3) se cultivă în mod...
 • ROTARIX (pentru prevenirea gastroenteritelor produse de rotavirus)
  Rotarix este indicat pentru imunizarea activă a sugarilor începând de la vârsta de 6 săptămâni pentru prevenirea gastroenteritelor produse de infecţia cu rotavirus. Rotarix este indicat pentru prevenirea gastroenteritelor produse de rotavirus, serotipurile G1 şi non-G1 (G2, G3, G4, G9). Rotarix este un vaccin administrat pe cale orală (pe gură).
 • SYNFLORIX (contra pneumonie)
  Imunizarea activă a sugarilor şi copiilor cu vârste cuprinse de la 6 săptămâni până la 2 ani împotriva bolilor invazive şi a otitei acute medii cauzate de Streptococcus pneumoniae serotipurile 1, 4, 5, 6B, 7F, 9V, 14, 18C, 19F şi 23F (inclusiv septicemie, meningită, pneumonie, bacteriemie, otită medie acută) şi împotriva otitei medii acute cauzate de Haemophilus influenzae atipic.
 • TETRAXIM (difteria, tetanosul, tusa convulsivă și poliomielita)
  Tetraxim este indicat pentru a asigura protecția copilului dumneavoastră împotriva difteriei, tetanosului, tusei convulsive și poliomielitei. Tetraxim se administrează ca vaccinare primară la copii începînd cu vîrsta de 2 luni, ca rapel în cursul celui de-al doilea an de viaţă şi ca a doua doză de rapel la copiii şi adolescenţii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 13 ani.   
 • VARILRIX (antivaricelă)
  Varilrix provoacă la persoanele sensibile o formă slăbită, asimptomatică din punct de vedere clinic de varicelă. Un anumit nivel de protecţie poate fi realizat prin imunizare în decurs de până la 72 de ore după contactul cu bolnavul de varicelă. Varilrix provoacă la persoanele sensibile o formă slăbită, asimptomatică din punct de vedere clinic de varicelă. Un anumit nivel de protecţie poate fi realizat prin imunizare în decurs de până la 72 de ore după contactul cu bolnavul de varicelă.
 • VAXIGRIP TETRA (vaccin împotriva gripei)
  VaxigripTetra este un vaccin. Acest vaccin administrat dumneavoastră sau copilului dumnevoastră începând cu vârsta de 6 luni, ajută la protejarea dumneavoastră sau a copilului dumneavoastră împotriva gripei.